Uw werknemers zijn uw kapitaal

Uw gasten zijn zonder twijfel heel belangrijk voor uw hotel en uw inkomstenbron - maar aan de uitgavenkant zijn personeelskosten een belangrijke factor in de hotelbranche. Het minimaliseren van deze kosten dit gebied loont. Daarbij kan Cloudrooms u ondersteunen.

Dienstrooster

Het dienstrooster is vrij configureerbaar en uitgerust met instelbare toegangsrechten. Hij biedt een duidelijke dagelijkse en wekelijkse planning met aanvullende informatie. Ieders aanwezigheid wordt automatisch geregistreerd. Met een kopieerfunctie van week tot week kan het rooster gemakkelijk worden hergebruikt. Het rooster kan ook op elk moment worden afgedrukt en per e-mail worden verzonden.

Personeelsplanning

Het reserveringsoverzicht toont ook het aantal gasten dat vandaag incheckt, de kamers die moeten worden schoongemaakt en de eindschoonmaak (na het uitchecken). Met deze informatie kunt u optimaal plannen hoeveel personeel u elke dag nodig heeft.

Schoonmaakrooster

Het schoonmaakrooster wordt automatisch gegenereerd met alle reinigingstaken (normale reiniging, eindschoonmaak). De manager hoeft slechts een persoon aan elke verdieping toe te wijzen om het rooster op te stellen. Uiteraard kunnen kamers ook individuele worden toegewezen.

Gebruikersinterface voor het schoonmaakpersoneel

Het schoonmaakpersoneel werkt met hun eigen gebruikersinterface, die zeer gemakkelijk te bedienen is. Elke medewerker krijgt precies de kamers te zien waarvoor hij/zij is ingepland. Met klikken op "Start" en vervolgens op "Gereed" kan in het systeem aangegeven worden dat de kamer wordt en is schoongemaakt.

Prikklok

Cloudrooms biedt u ook een tijdklok, waarmee het begin van het werk en het einde van het werk van de werknemers kan worden vastgelegd. Verder laat het overzicht u in één oogopslag zien welke werknemers er op dit moment aanwezig zijn en welke werknemers vandaag dienst hebben.

Reparatiebeheer

Het personeel kan noodzakelijke reparaties noteren op een reparatielijst. In veel hotels worden reparaties verwaarloosd omdat het schoonmaakpersoneel niet noteert in welke kamer wat kapot is gegaan. Met Cloudrooms is het reparatiebeheer geïntegreerd in de gebruikersinterface. Iedere werknemer kan op elk gewenst moment een reparatieverzoek indienen via de werknemerschat.

Individuele toegangsrechten

Cloudrooms heeft verschillende autorisatieniveaus waarmee beheerders toegang tot bepaalde onderdelen kunnen toestaan of weigeren. Ook is alleen-lezen toegang mogelijk. Hiermee kun je elke medewerker precies de toegang geven die hij nodig heeft.

Chatfunctionaliteit voor interne communicatie

Berichten kunnen naar alle gebruikers of individuele gebruikers van het systeem worden verzonden in de interne systeemchat. Je kunt ook supervisorgebruikers definiëren die een kopie van de chatcommunicatie ontvangen. De interne communicatiegeschiedenis wordt voor een langere tijd opgeslagen. Zo kan informatie eenvoudig op elk moment met elkaar worden uitgewisseld, kunnen instructies worden gegeven en kunnen overdrachten systematisch worden uitgevoerd.

Logboek - Weet je wat er is gebeurd?

Cloudrooms biedt een logboek dat elke data-invoer opslaat. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van wie wat en wanneer heeft toegevoegd, veranderd en/of verwijderd.
Wie heeft de reservering ingevoerd? Wie heeft een korting toegekend? Wanneer is de kamer schoongemaakt? Wie heeft de rekening opgemaakt? Wanneer is er een probleem opgetreden? Wie heeft de klantgegevens ingevoerd? Wie heeft de reservering gewijzigd? Dit en nog veel meer wordt vastgelegd door Cloudrooms!

Vertrouwen is goed, controleren is beter

Met Cloudrooms kunt u precies bijhouden welke werknemer wat en wanneer heeft gedaan. De ervaring leert dat controle de kwaliteit en kwantiteit ten goede komt.