Klantgegevens, boekingsgegevens, prijzen en factuur in één oogopslag

Bij elke boeking zijn alle essentiële klantinformatie, de boekingsdetails met eventuele aanvullende opmerkingen, de prijs en alle factuuritems in één oogopslag zichtbaar. Alle relevante informatie wordt als een geheel gepresenteerd. Scrollen, openen of sluiten is niet nodig om gedetailleerde klantinformatie, duur en ruimte, extra gasten, referentie-informatie, prijsinformatie, speciale verzoeken, etc. te zien. Hierdoor kun je sneller en gemakkelijker werken. Boekingen kunnen eenvoudig worden verschoven. In één oogopslag is zichtbaar welke kamers bezet en beschikbaar zijn.

Globale zoekopdracht

In de globale zoekopdracht kun je snel en gemakkelijk informatie opzoeken door te zoeken naar klantnamen, bedrijven, factuurnummers, boekingsnummers, datums.

Gratis training voor uw medewerkers

Cloudrooms heeft een duidelijke en eenvoudige gebruikersinterface die heel gebruiksvriendelijk is. Cloudrooms biedt de volgende trainingen:

  • Training schoonmaakpersoneel: 5-10 minuten
  • Het schoonmaakpersoneel heeft alleen de tijdklok en de gebruikersinterface nodig voor het schoonmaken. Beide functies moeten worden bediend door te klikken op de knoppen: "begin van het werk" of "einde van het werk" op de tijdklok en "start" en "klaar" bij de kamerschoonmaak. Deze training duurt 5-10 minuten.

  • Training receptiepersoneel: 30-40 minuten
  • Reserveringsbeheer is ook relatief eenvoudig, omdat iedere reservering alle relevante gegevens (klantgegevens, reserveringsgegevens en factuurinformatie) bevatten en deze informatie zich altijd op dezelfde plaats bevindt. Het reserveringsrooster is intuïtief te gebruiken. De training voor receptiepersoneel duurt meestal 30 tot 40 minuten.

Wij bieden gratis training voor uw personeel.

Het systeem is ook eenvoudig te gebruiken op smartphones en tablets

Veel Hotelsoftware maakt gebruik van "drag & drop" in reserveringsrooster, wat niet (goed) werkt op touchscreens. Cloudrooms heeft een reserveringsoverzicht dat alleen met klikken kan worden bediend en daarom ook op een smartphone of tablet werkt. Zelfs als u bijvoorbeeld in de metro zit en uw mobiele telefoon niet stil kunt houden.

Kleurschema

Cloudrooms bevat een kleurenschema dat je een snel overzicht geeft van de belangrijkste gegevens. Hier zijn enkele voorbeelden waarbij het kleurenschema helpt:
  • In het reserveringsoverzicht en in de check-in / check-out lijsten is aan de kleur te herkennen of een gast al dan niet is ingecheckt en of een reservering alleen is aangevraagd of al is geboekt.
  • In het reserveringsplan en in de check-in / check-out lijsten geeft de kleur ook de factureringsstatus aan, wat vooral belangrijk is voor de receptionist om te weten of de klant een factuur ontvangt bij het uitchecken (contant, creditcard) of deze per e-mail moet worden verzonden (voor overschrijving).
  • In het schoonmaakoverzicht kun je aan de kleuren zien, welke kamers moeten worden schoongemaakt en welke kamers momenteel worden schoongemaakt.